ឆាត្រកួន

null

គ្រឿងផ្សំ

  • ត្រកួនចិតប្រវែង 5-7ស.ម 300 ក្រាម
  • ហាន់ជាចំណិត ឬចិញ្រ្ចាំសាច់ជ្រូក 100 ក្រាម
  • ''ប្រេងខ្យង អាជីណូម៉ូតូ'' 1 កញ្ចប់/30 ក្រាម
  • ខ្ទឹមសចិញ្រ្ចាំ 2-3 កំពឹស
  • ប្រេងឆា 20 ក្រាម
null

ផលិតផលក្នុងមុខម្ហូបនេះ

''ប្រេងខ្យង អាជីណូម៉ូតូ''

ចែករំលែក

FacebookTwitterPinterest
null

របៀបធ្វើ

  • ដាក់ប្រេងឆាក្នុងខ្ទះឱ្យក្តៅ
  • ដាក់ខ្ទឹមសចូល ហើយច្របល់រហូតដល់វាប្រែពណ៌រាងត្នោតបន្តិច
  • ដាក់សាច់ជ្រូកចូល ហើយឆា 1-2នាទី រហូតដល់ឆ្អិន
  • ចាក់ ''ប្រេងខ្យង អាជីណូម៉ូតូ'' 1/3 នៃកញ្ចប់ ហើយច្របល់ឱ្យសព្វ
  • ដាក់ត្រកួនចូល ហើយកូរវា១នាទី រហូតដល់វាផុយ
  • ចាក់ប្រេងខ្យង ដែលនៅសល់ (2/3 នៃកញ្ចប់) ហើយច្របល់ឱ្យសព្វ
  • កូរវាប្រហែល 1-2 នាទីទៀត តែប្រយ័ត្នកុំឱ្យខ្លោច
  • ដួសដាក់ចានជាការស្រេច