- ត្រកួនចិតប្រវែង 5-7ស.ម 300 ក្រាម
- ហាន់ជាចំណិត ឬចិញ្រ្ចាំសាច់ជ្រូក 100 ក្រាម
- ''ប្រេងខ្យង អាជីណូម៉ូតូ'' 1 កញ្ចប់/30 ក្រាម
- ខ្ទឹមសចិញ្រ្ចាំ 2-3 កំពឹស
- ប្រេងឆា 20 ក្រាម
ឆាត្រកួន
''ប្រេងខ្យង អាជីណូម៉ូតូ''
- ដាក់ប្រេងឆាក្នុងខ្ទះឱ្យក្តៅ
- ដាក់ខ្ទឹមសចូល ហើយច្របល់រហូតដល់វាប្រែពណ៌រាងត្នោតបន្តិច
- ដាក់សាច់ជ្រូកចូល ហើយឆា 1-2នាទី រហូតដល់ឆ្អិន
- ចាក់ ''ប្រេងខ្យង អាជីណូម៉ូតូ'' 1/3 នៃកញ្ចប់ ហើយច្របល់ឱ្យសព្វ
- ដាក់ត្រកួនចូល ហើយកូរវា១នាទី រហូតដល់វាផុយ
- ចាក់ប្រេងខ្យង ដែលនៅសល់ (2/3 នៃកញ្ចប់) ហើយច្របល់ឱ្យសព្វ
- កូរវាប្រហែល 1-2 នាទីទៀត តែប្រយ័ត្នកុំឱ្យខ្លោច
- ដួសដាក់ចានជាការស្រេច