- ភ្លៅមាន់
- ម្សៅបំពងស្រួយ អាជីណូម៉ូតូ” 1កញ្ចប់
- ទឹក
ភ្លៅមាន់បំពង
''ម្សៅបំពងស្រួយ អាជីណូម៉ូតូ''

- លាយ”ម្សៅបំពងស្រួយ អាជីណូម៉ូតូ” 1 កញ្ចប់ជាមួយទឹក160mlឬល្មមសមរម្យ ហើយកូរឱ្យសព្វជាល្បាយ
- យកភ្លៅមាន់មកលាងទឹកអោយស្អាត រួចជ្រលក់ចូលក្នុងល្បាយម្សៅបំពងស្រួយ
- ដាក់ប្រេងក្នុងខ្ទះអោយក្តៅ រួចដាក់ភ្លៅមាន់ដែលជ្រលក់ ”ម្សៅបំពងស្រួយ អាជីណូម៉ូតូ” ចូលបំពង ហើយរងចាំឲ្យឡើងក្រហម ហើយច្អិនសាច់ខាងក្នុងល្អ
📌គន្លឹះចម្អិនឱ្យកាន់តែឈ្ងុយឆ្ងាញ់
ប្រើទឹកត្រជាក់លាយជាមួយម្សៅបំពងស្រួយ ដើម្បីលាយម្សៅបានល្អ និងទទួលបានរសជាតិកាន់តែឈ្ងុយឆ្ងាញ់