- មឹក
- ម្សៅបំពងស្រួយ អាជីណូម៉ូតូ” 1កញ្ចប់
- ទឹក
មឹកបំពង
''ម្សៅបំពងស្រួយ អាជីណូម៉ូតូ''

- លាយ”ម្សៅបំពងស្រួយ អាជីណូម៉ូតូ” 1 កញ្ចប់ជាមួយទឹក160mlឬល្មមសមរម្យ ហើយកូរឱ្យសព្វជាល្បាយ
- យកមឹកទៅលាងទឹកឱ្យស្អាត ហើយជ្រលក់ក្នុងល្បាយម្សៅបំពងស្រួយ និងទឹក
- ដាក់ប្រេងក្នុងខ្ទះឱ្យក្តៅ រួចដាក់មឹកដែលជ្រលក់ជាមួយម្សៅចូលបំពង ជាការស្រេច
📌គន្លឹះចម្អិនឱ្យកាន់តែឈ្ងុយឆ្ងាញ់
ប្រើទឹកត្រជាក់លាយជាមួយម្សៅបំពងស្រួយ ដើម្បីលាយម្សៅបានល្អ និងទទួលបានរសជាតិកាន់តែឈ្ងុយឆ្ងាញ់