- សាច់មាន់ ត្រកួន ស្លឹកកន្រោប
- ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ម្ទេស គល់ស្លឹកគ្រៃ ទឹកប៉េងប៉ោះ ទឹកម្ទេស
- ប្រហុកសាច់ ក្រសាំង ទឹកត្រី អំបិល ស្ករត្នោត ប្រេងឆា
- ប៊ីចេង “អាជីណូម៉ូតូ” ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” រសជាតិសាច់មាន់
ម្ជូរគោកត្រកួន
ប៊ីចេង “អាជីណូម៉ូតូ”

- ជាដំបូងយើងត្រូវយកឆ្នាំងមកដាក់លើភ្លើងហើយដាក់ប្រេងឆាបន្តិចរួចទុកឱ្យក្តៅ សឹមដាក់រំលីង ខ្ទឹមសនិងខ្ទឹមក្រហមដែលចិញ្ច្រាំរួច ម្ទេសឆ្អើរ ប្រហុកសាច់ គល់ស្លឹកគ្រៃបុក គល់ស្លឹកគ្រៃដែលហាន់ស្តើងៗ
- បន្ទាប់មកយើងចាប់ផ្តើមដាក់សាច់មាន់ចូលហើយផ្សំគ្រឿងដែលមានដូចជា ទឹកប៉េងប៉ោះ ទឹកម្ទេស ទឹកត្រី អំបិល ស្ករត្នោត ប៊ីចេង “អាជីណូម៉ូតូ” ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” រសជាតិសាច់មាន់ ហើយរំងាស់ចោលមួយសន្ទុះ
- ដំណាក់កាលបន្ទាប់ យើងត្រូវដាក់ម្ជូរក្រសាំង និងបន្លែត្រកួនចូលក្នុងឆ្នាំង
- ជាចុងក្រោយយើងគ្រាន់តែបង់ស្លឹកកន្រោបចូលក្នុងឆ្នាំងជាការស្រេច