- ឆ្អឹងជំនីរជ្រូក
- គ្រឿងបុក (គល់ស្លឹកគ្រៃ ស្លឹកក្រូចសើច ខ្ទឹមស រំដេង រមៀត)
- ប្រហុក និងអង្ករលីង
- បន្លែកកូរ (ល្ហុង ខ្នុរខ្ចី ត្រប់ ចេកខ្ចី សណ្ដែកគួរ ននោង ត្រឡាច ល្ពៅ ស្លឹកបាស ស្លឹកម្រុំ)
- ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” រសជាតិសាច់ជ្រូក
សម្លកកូរ
ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” រសជាតិសាច់ជ្រូក

- ជាដំបូងដាក់ឆ្នាំងឱ្យក្ដៅ ចាក់ប្រេងឆាហើយរំលីងគ្រឿង និងប្រហុកឱ្យឈ្ងុយ
- បន្ទាប់មកដាក់ឆ្អឹងជំនីរជ្រូកចូល រួចកូរជាមួយគ្រឿងឱ្យសព្វ
- ពេលឆ្អឹងជំនីរផុយល្អបន្តិច ដាក់ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” រួចកូរឆ្អឹងជំនីរជ្រូក ជាមួយគ្រឿងដែលរំលីងរួចឱ្យសព្វ
- ដាក់ទឹកចូលបន្តិច រួចដាក់បន្លែរឹងចូលមុន រម្ងាស់ទុកចោល២នាទី
- បន្ទាប់មកថែមទឹកចូលចំណុះសមល្មម ទុកឱ្យពុះ រួចភ្លក់រសជាតិ អាចថែមថយគ្រឿងទៅតាមចំណង់ចំណូលចិត្ត
- ដាក់បន្លែកកូរចូល ហើយទុកចោល១ពុះ
- បន្ទាប់មកដាក់អង្ករលីង និងដាក់បន្លែខៀវចូល ទុកចោល១ពុះ
- ចុងក្រោយដួសដាក់ចានជាការស្រេច