- សាច់មាន់
- ទំពាំងកំប៉ុង ឬ ទំពាំងស្រស់
- គ្រឿងបុក ខ្ទិះដូង ស្ករស ទឹកត្រី
- ប៊ីចេង “អាជីណូម៉ូតូ” ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” រសជាតិសាច់មាន់
សម្លខ្ទិះទំពាំងសាច់មាន់
ប៊ីចេង “អាជីណូម៉ូតូ”

- ដាំឆ្នាំងជាមួយប្រេងឆាឲ្យក្តៅ ហើយដាក់គ្រឿងបុកចូលដើម្បីឆា
- បន្ទាប់ពីឆាគ្រឿងបុកមួយសន្ទុះ សឹមដាក់ ខ្ទិះដូងចូលបន្តិច និងសាច់មាន់ចូល។ នៅពេលសាច់មាន់ឆ្អិន ដាក់ខ្ទិះដូងចូលបន្ថែម ហើយ ដាក់ទំពាំងដែលកាត់ជាដុំតូចៗចូល
- បន្ទាប់មក សឹមផ្សំគ្រឿងដូច ប៊ីចេង “អាជីណូម៉ូតូ” និងដុំស៊ុប “រ៉តឌី” រសជាតិសាច់មាន់ គ្រឿងបុក ខ្ទិះដូង ស្ករស ទឹកត្រី ជាចុងក្រោយនៅពេលសម្លពុះ ដាក់ជីនាងវងចូល ជាការស្រេច