ស៊ុបល្ហុង

null

គ្រឿងផ្សំ

  • ឆ្អឹងជ្រូក ស្មងជ្រូក
  • ល្ហុង ការ៉ុត ដំឡូងបារាំង​ ជីវ៉ាន់ស៊ុយ ខ្ទឹមស បង្គាក្រៀម
  • ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” ​ រសជាតិសាច់ជ្រូក
null

ផលិតផលក្នុងមុខម្ហូបនេះ

ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” ​ រសជាតិសាច់ជ្រូក

ចែករំលែក

FacebookTwitterPinterest
null

របៀបធ្វើ

  • លាងឆ្អឹងជ្រូក និងស្មងជ្រូក ជាមួយទឹកឱ្យស្អាត ទុកមួយឡែកសិន
  • បន្ទាប់មកដាំទឹកឱ្យពុះ រួចបង់ខ្ទឹមស បង្គាក្រៀមជាមុនសិន សឹមដាក់ឆ្អឹងជ្រូក និងស្មងជ្រូកចូល ហើយរំងាស់ចោល 30នាទី
  • ចិតសំបកល្ហុង ការ៉ុត និងដំឡូងបារាំង រួចកាត់ជាកង់ៗដុំតូចៗ ហើយលាងទឹកឱ្យស្អាត យកទៅបង់ក្នុងឆ្នាំស៊ុប រំងាស់រហូតដល់បន្លែផុយល្មម
  • បន្ទាប់មកដាក់គ្រឿងទេសដូចជាម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” រស់ជាតិសាច់ជ្រូក រួចភ្លក់រសជាតិ ហើយថែមថយតាមការចូលចិត្ត
  • ចុងក្រោយដួសដាស់ចាន​ ហើយដាក់ជីវ៉ាន់ស៊ុយពីលើជាការស្រេច