- ឆ្អឹងជ្រូក ស្មងជ្រូក
- ល្ហុង ការ៉ុត ដំឡូងបារាំង ជីវ៉ាន់ស៊ុយ ខ្ទឹមស បង្គាក្រៀម
- ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” រសជាតិសាច់ជ្រូក
ស៊ុបល្ហុង
ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” រសជាតិសាច់ជ្រូក

- លាងឆ្អឹងជ្រូក និងស្មងជ្រូក ជាមួយទឹកឱ្យស្អាត ទុកមួយឡែកសិន
- បន្ទាប់មកដាំទឹកឱ្យពុះ រួចបង់ខ្ទឹមស បង្គាក្រៀមជាមុនសិន សឹមដាក់ឆ្អឹងជ្រូក និងស្មងជ្រូកចូល ហើយរំងាស់ចោល 30នាទី
- ចិតសំបកល្ហុង ការ៉ុត និងដំឡូងបារាំង រួចកាត់ជាកង់ៗដុំតូចៗ ហើយលាងទឹកឱ្យស្អាត យកទៅបង់ក្នុងឆ្នាំស៊ុប រំងាស់រហូតដល់បន្លែផុយល្មម
- បន្ទាប់មកដាក់គ្រឿងទេសដូចជាម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” រស់ជាតិសាច់ជ្រូក រួចភ្លក់រសជាតិ ហើយថែមថយតាមការចូលចិត្ត
- ចុងក្រោយដួសដាស់ចាន ហើយដាក់ជីវ៉ាន់ស៊ុយពីលើជាការស្រេច