ស្ងោរការ៉ុតឆៃថាវឆ្អឹងជំនីរជ្រូក

null

គ្រឿងផ្សំ

  • ការ៉ុត ឆៃថាវ ស្លឹកខ្ទឹម ខ្ទឹមស បង្គាក្រៀម ឆ្អឹងជំនីរជ្រូក
  • ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” ​ រសជាតិសាច់ជ្រូក
null

ផលិតផលក្នុងមុខម្ហូបនេះ

ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” ​ រសជាតិសាច់ជ្រូក

ចែករំលែក

FacebookTwitterPinterest
null

របៀបធ្វើ

  • ជាដំបូងដាំទឹកឱ្យពុះ រួចបង់ខ្ទឹមស និងបង្គាក្រៀមជាមុនសិន
  • បន្ទាប់មកដាក់ឆ្អឹងជំនីរជ្រូកចូល រួចរម្ងាស់ចោល 30នាទី
  • រួចត្រងពពុះចេញ ហើយដាក់ការ៉ុតឆៃថាវចូលរម្ងាស់រហូតដល់បន្លែផុយល្មម
  • ដាក់ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” ​រសជាតិសាច់ជ្រូក ចូលបន្ទាប់មកភ្លក់រសជាតិ ហើយដួសដាក់ចានជាការស្រេច
  • រួចដួសដាក់ចានហើយរោយស្លឹមខ្ទឹមពីលើ ជាការស្រេច