- ការ៉ុត ឆៃថាវ ស្លឹកខ្ទឹម ខ្ទឹមស បង្គាក្រៀម ឆ្អឹងជំនីរជ្រូក
- ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” រសជាតិសាច់ជ្រូក
ស្ងោរការ៉ុតឆៃថាវឆ្អឹងជំនីរជ្រូក
ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” រសជាតិសាច់ជ្រូក

- ជាដំបូងដាំទឹកឱ្យពុះ រួចបង់ខ្ទឹមស និងបង្គាក្រៀមជាមុនសិន
- បន្ទាប់មកដាក់ឆ្អឹងជំនីរជ្រូកចូល រួចរម្ងាស់ចោល 30នាទី
- រួចត្រងពពុះចេញ ហើយដាក់ការ៉ុតឆៃថាវចូលរម្ងាស់រហូតដល់បន្លែផុយល្មម
- ដាក់ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” រសជាតិសាច់ជ្រូក ចូលបន្ទាប់មកភ្លក់រសជាតិ ហើយដួសដាក់ចានជាការស្រេច
- រួចដួសដាក់ចានហើយរោយស្លឹមខ្ទឹមពីលើ ជាការស្រេច