- សាច់ទាមួយចំហៀង
- ជីនាងវង ជីរណា ជីវ៉ាន់ស៊ុយ
- ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ម្ទេស ទឹកក្រូចឆ្មា ងាំង៉ូវ ទឹកត្រី ស្ករត្នោត អំបិល
- ប៊ីចេង “អាជីណូម៉ូតូ” ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” រសជាតិសាច់មាន់
ស្ងោរងាំង៉ូវសាច់ទា
ប៊ីចេង “អាជីណូម៉ូតូ”

- ដំបូងយើងត្រូវរំលីងខ្ទឹមស នៅក្នុងឆ្នាំងដែលមានប្រេងឆាបន្តិច ហើយដាក់សាច់ទាដែលបានកាត់ជាដុំៗចូលក្នុងឆ្នាំង
- បន្ទាប់ពីដាក់សាច់ទាចូលក្នុងឆ្នាំង ហើយយើងចាប់ផ្តើមផ្សំគ្រឿងដែលមានដូចជា ទឹកត្រី ស្ករត្នោត អំបិល ប៊ីចេង ''អាជីណូម៉ូតូ'' ដុំស៊ុប ''រ៉តឌី'' រសជាតិសាច់មាន់ ងាំង៉ូវ ដាក់ទឹកចូល ហើយរម្ងាស់ចោលទាល់តែសាច់ទាឆ្អិន
- បន្ទាប់ពីសាច់ទាឆ្អិនហើយ ចាប់ផ្តើមដាក់ទឹកក្រូចឆ្មាចូល ហើយបង់ជីនាងវង ជីរណា និង ជីវ់ាន់ស៊ុយដែលហាន់រួចចូលជាការស្រេច។