ស្ងោរជីឆាយ

null

គ្រឿងផ្សំ

  • សាច់ជ្រូកចិញ្រ្ចាំ តៅហ៊ូកាត់ជាកង់ៗតូចល្មម
  • ជីឆាយ ការ៉ុត ​ ជីវ៉ាន់ស៊ុយ ខ្ទឹមស និងបង្គាក្រៀម
  • ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” ​ រសជាតិសាច់ជ្រូក
null

ផលិតផលក្នុងមុខម្ហូបនេះ

ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” ​ រសជាតិសាច់ជ្រូក

ចែករំលែក

FacebookTwitterPinterest
null

របៀបធ្វើ

  • លាយសាច់ជ្រូកចិញ្រ្ចាំជាមួយ ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” ​រសជាតិសាច់ជ្រូក និងខ្ទឹមសចិញ្រ្ចាំ រួចច្របល់ឱ្យសព្វហើយពូតជាដុំតូចៗល្មម
  • ដាំទឹកឱ្យពុះ ហើយបង់ខ្ទឹមស និងបង្គាក្រៀមចូលជាមុនសិន
  • បន្ទាប់មកដាក់ សាច់ជ្រូកចិញ្រ្ចាំដែលលាយជាមួយគ្រឿងទេសពូតរួចចូល រម្ងាស់ចោល២០នាទី
  • ដាក់ការ៉ុតចូលទុកចោលមួយរំពុះ ​ទើបដាក់ជីឆាយ និងតៅហ៊ូចូល
  • ពេលជីឆាយរីក ដាក់ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” ​រសជាតិសាច់ជ្រូក ចូលបន្ទាប់មកភ្លក់រសជាតិ ហើយដួសដាក់ចានជាការស្រេច