- សាច់ជ្រូកចិញ្រ្ចាំ តៅហ៊ូកាត់ជាកង់ៗតូចល្មម
- ជីឆាយ ការ៉ុត ជីវ៉ាន់ស៊ុយ ខ្ទឹមស និងបង្គាក្រៀម
- ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” រសជាតិសាច់ជ្រូក
ស្ងោរជីឆាយ
ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” រសជាតិសាច់ជ្រូក

- លាយសាច់ជ្រូកចិញ្រ្ចាំជាមួយ ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” រសជាតិសាច់ជ្រូក និងខ្ទឹមសចិញ្រ្ចាំ រួចច្របល់ឱ្យសព្វហើយពូតជាដុំតូចៗល្មម
- ដាំទឹកឱ្យពុះ ហើយបង់ខ្ទឹមស និងបង្គាក្រៀមចូលជាមុនសិន
- បន្ទាប់មកដាក់ សាច់ជ្រូកចិញ្រ្ចាំដែលលាយជាមួយគ្រឿងទេសពូតរួចចូល រម្ងាស់ចោល២០នាទី
- ដាក់ការ៉ុតចូលទុកចោលមួយរំពុះ ទើបដាក់ជីឆាយ និងតៅហ៊ូចូល
- ពេលជីឆាយរីក ដាក់ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” រសជាតិសាច់ជ្រូក ចូលបន្ទាប់មកភ្លក់រសជាតិ ហើយដួសដាក់ចានជាការស្រេច