ស្ងោរត្រលាចឆ្អឹងជំនីរជ្រូក

null

គ្រឿងផ្សំ

  • ត្រឡាច បង្គាក្រៀមត្រាំទឹក ផ្សិតខ្មៅ​ ស្លឹកខ្ទឹម
  • ឆ្អឹងជំនីរជ្រូក​ សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ
  • ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” ​ រសជាតិសាច់ជ្រូក
null

ផលិតផលក្នុងមុខម្ហូបនេះ

ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” ​ រសជាតិសាច់ជ្រូក

ចែករំលែក

FacebookTwitterPinterest
null

របៀបធ្វើ

  • ចិញ្ច្រាំសាច់ឱ្យម៉ត់ ដាក់ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” ច្របល់ឱ្យសព្វ រួចពូតជាដុំ ត្រឡាច​ចិត​សំបក​ និងហាន់ជាដុំ ​រួច​លាង​ទឹក​ឱ្យស្អាត
  • ដាំទឹកឱ្យពុះ បង់ផ្សិតខ្មៅ ​បង្គាក្រៀម ត្រងយកពពុះចេញក្នុងអំឡុងពេលរម្ងាស់ បង់ឆ្អឹងជំនីរជ្រូក និងសាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំចូល រួចរម្ងាស់រយៈពេល ៥នាទី
  • បន្ទាប់មកដាក់ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី”​ រសជាតិសាច់ជ្រូកចូលហើយភ្លកល្មមតាមការគួរ
  • ដាក់ត្រឡាចចូល បន្តរម្ងាស់រយៈពេល៥នាទីឱ្យឆ្អិន​ រួចដួសដាក់ចាន និងរោយស្លឹកខ្ទឹមពីលើជាការស្រេច