- ត្រឡាច បង្គាក្រៀមត្រាំទឹក ផ្សិតខ្មៅ ស្លឹកខ្ទឹម
- ឆ្អឹងជំនីរជ្រូក សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ
- ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” រសជាតិសាច់ជ្រូក
ស្ងោរត្រលាចឆ្អឹងជំនីរជ្រូក
ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” រសជាតិសាច់ជ្រូក

- ចិញ្ច្រាំសាច់ឱ្យម៉ត់ ដាក់ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” ច្របល់ឱ្យសព្វ រួចពូតជាដុំ ត្រឡាចចិតសំបក និងហាន់ជាដុំ រួចលាងទឹកឱ្យស្អាត
- ដាំទឹកឱ្យពុះ បង់ផ្សិតខ្មៅ បង្គាក្រៀម ត្រងយកពពុះចេញក្នុងអំឡុងពេលរម្ងាស់ បង់ឆ្អឹងជំនីរជ្រូក និងសាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំចូល រួចរម្ងាស់រយៈពេល ៥នាទី
- បន្ទាប់មកដាក់ម្សៅស៊ុប “រ៉តឌី” រសជាតិសាច់ជ្រូកចូលហើយភ្លកល្មមតាមការគួរ
- ដាក់ត្រឡាចចូល បន្តរម្ងាស់រយៈពេល៥នាទីឱ្យឆ្អិន រួចដួសដាក់ចាន និងរោយស្លឹកខ្ទឹមពីលើជាការស្រេច