សាច់គោឡុកឡាក់

null

គ្រឿងផ្សំ

  • សាច់គោ 300 ក្រាម
  • ''ប្រេងខ្យង អាជីណូម៉ូតូ'' 1 កញ្ចប់/30 ក្រាម
  • ខ្ទឹមសចិញ្រ្ចាំ 2-3 កំពឹស
  • ប្រេងឆា 20 ក្រាម
  • សាលាដ ប៉េងប៉ោះ ខ្ទឹមស​ ចិត ហើយរៀបដាក់នៅលើចាន
null

ផលិតផលក្នុងមុខម្ហូបនេះ

''ប្រេងខ្យង អាជីណូម៉ូតូ''

ចែករំលែក

FacebookTwitterPinterest
null

របៀបធ្វើ

  • ដាក់ប្រេងឆាក្នុងខ្ទះឱ្យក្តៅ
  • ដាក់ខ្ទឹមសចូល ហើយច្របល់រហូតដល់វាប្រែពណ៌រាងត្នោតបន្តិច
  • ដាក់សាច់គោចូល ហើយឆារយៈពេល 1-2 នាទី
  • ចាក់ ''ប្រេងខ្យង អាជីណូម៉ូតូ'' 1/3 នៃកញ្ចប់ ហើយច្របល់ឱ្យសព្វ
  • ចាក់ទឹកចូលកន្លះកែវ ហើយឆាមួយសន្ទុះរហូតដល់សាច់ឆ្អិន
  • ដួសសាច់គោឡុកឡាក់ដាក់លើចានជាការស្រេច
  • ចំណាំ: ដើម្បីឱ្យសាច់គោផុយ ប្រឡាក់វាជាមួយនឹងប្រេងខ្យង​ អាជីណូម៉ូតូកន្លះកញ្ចប់ ហើយទុករយៈពេល 5-10 នាទី។ បន្ទាប់មកចាក់ប្រេងខ្យងដែលនៅសល់កន្លះកញ្ចប់ចូល នៅពេលចម្អិន។